Klub učenja Education Lab, Split organizira edukacije za roditelje i odgojno- obrazovne djelatnike. Djeluje od 2018. godine i do sada su održana brojna predavanja, radionice, tribine, okrugli stolovi, dvije konferencije, od kojih je jedna međunarodna, na temu odgoja i obrazovanja. 

Pokrenula sam ga s ciljem jer želim utjecati na osnaživanje i razvijanje. Ponajprije želim mijenjati ustaljenu učiteljsku praksu te dati potporu roditeljima uz poštivanje njihovih želja i potrebama zahtjevnom i odgovornom putu roditeljstva; poticati učitelje i razvijati njihove vještine te ih ohrabljivati na našem zajedničkom putu promjena- k uspješnijem i zadovoljnijem djetetu u odgojno- obrazovnom sustavu. 

Klub učenja Education Lab je:

  • Mala škola hrvatskog jezika za djecu stranaca,

  • edukacije za roditelje i odgojno- obrazovne djelatnike Vizija Kluba učenja je okupiti roditelje i odgojno- obrazovne djelatnike kako bismo pronašli zajednički jezik, razumijeli obje strane, a sve s ciljem da naša djeca sretnije, zadovoljnije i uspješnije prođu svoje školovanje.
    Posebno sam ponosna na dvije konferencije koje sam organizirala:
    - ‘Odgoj za 21. stoljeće’, (međunarodna, 2018. godine) te- ‘Prehrana djece’(2019. godine).

Zajedno sa školskim savjetovanjem koje provodim u Splitu i online, Klub učenja čini jedinstveni centar edukacija, pmoći i podrške za djecu, roditelje i odgojno- obrazovne djelatnike!

Čitajte o Klubu učenja: