top of page
My Post_edited_edited.jpg

KLUB UČENJA EDUCATION LAB

organizira edukacije za roditelje i odgojno- obrazovne djelatnike.

Djeluje od 2018. godine i do sada su održana brojna predavanja, radionice, tribine, okrugli stolovi, dvije konferencije, od kojih je jedna međunarodna, na temu odgoja i obrazovanja. 

 

Pokrenula sam ga s ciljem jer želim utjecati na osnaživanje i razvijanje.

 

Ponajprije želim mijenjati ustaljenu učiteljsku praksu te dati potporu roditeljima uz poštivanje njihovih želja i potrebama zahtjevnom i odgovornom putu roditeljstva;

 

poticati učitelje i razvijati njihove vještine te ih ohrabljivati na našem zajedničkom putu promjena- k uspješnijem i zadovoljnijem djetetu u odgojno- obrazovnom sustavu. 

Baking Together

Klub učenja Education Lab je:

  • Mala škola hrvatskog jezika za djecu stranaca,

  • edukacije za roditelje i odgojno- obrazovne djelatnike

Zajedno sa školskim savjetovanjem koje provodim u Splitu i online, Klub učenja čini jedinstveni centar edukacija, pmoći i podrške za djecu, roditelje i odgojno- obrazovne djelatnike!

Vizija Kluba učenja je okupiti roditelje i odgojno- obrazovne djelatnike kako bismo pronašli zajednički jezik, razumijeli obje strane, a sve s ciljem da naša djeca sretnije, zadovoljnije i uspješnije prođu svoje školovanje.

Posebno sam ponosna na dvije konferencije koje sam organizirala:

  • 'Odgoj za 21. stoljeće', 2018., međunarodna, te

  • 'Prehrana djece', 2019. godine.

Art Class

Zajedno sa školskim savjetovanjem koje provodim u Splitu i online, Klub učenja čini jedinstveni centar edukacija, pomoći i podrške za djecu, roditelje i odgojno- obrazovne djelatnike!

bottom of page