top of page

JAVNE TRIBINE DEBATNOG KLUBA- RAZGOVOR S POTPISOM I KLUBA UČENJA EDUCATION LAB, SPLIT

Lecture

Debatni klub- razgovor s potpisom i Klub učenja Education Lab, organiziraju ciklus javnih tribina za građanstvo s ciljem poboljšanja u sustavu brige o djeci, zaštiti zdravlja djece, podizanja razine informiranosti lokalnog stanovništva, te lokalne zajednice u cjelini. Upravo zbog navedenog, te radi lakše pristupa građanima, ključne ciljne skupine su: roditelji, odgojno- obrazovni djelatnici, odgojno-obrazovne ustanove i institucije, zdravstveni djelatnici, zainteresirani građani.

My Post.jpg
DEBATNI KLUB- LOGO.jpg
Home Library

Tribine se održavaju tijekom godine u Gradskoj knjižnici Trstenik.

 

17. veljače 2020. održana je tribina pod nazivom Privatne škole u Splitu.

Gošće su bile:

·         Elizabeta Rakidžija, ravnateljica privatnog dječjeg vrtića Mali cvijetak, Split

·         Hana Paver, psihologinja Gimnazijskog kolegija Kraljica Jelena, Split.

DEBATNI KLUB- LOGO.jpg
My Post.jpg
Virtual Team Meeting

Tema prve virtualne tribine Debatnog kluba- razgovor s potpisom i Kluba učenja Education Lab, Split održane u svibnju 2020. bila je Žensko poduzetništvo. Gošća nam je bila Danijela Barbir, poduzetnica iz Splita s kojom smo razgovarali o poduzetničkim počecima, kako opstati u poduzetničkim vodama. 

 

Video pogledajte na:

https://www.facebook.com/klubucenja2018/videos/270957107436573/

47. tribina Debatnog kluba- Razgovor s potpisom pod nazivom RODITELJSKA ULOGA ugostila je Jadranku Sočo, profesoricu i magistricu psihologije. Pričala nam je o izazovima roditeljstva, koje su sve nedoumice s kojima se susreću te kako bi se roditelji trebali brinuti o sebi.

Video pogledajte na: 

https://fb.watch/3KwC1eQjAv/

49. tribina Debatnog kluba- razgovor s potpisom. U goste nam je došao Josip Škiljo- stand up komičar. Ispričao nam je sve o stand upu, kako i zašto se počeo baviti time te kako zajedno idu stand up i corona.

Video pogledajte na: 

https://fb.watch/3KwMp1XeSl/

 

DEBATNI KLUB- LOGO.jpg
My Post.jpg
bottom of page