U dvije dana postojanja Kluba učenja proveli smo i provodimo ove projekte
predavanje Iben Sandahl, 2018. godine.jp

Konferencije u organizaciji Kluba učenja Education Lab

1. Međunarodna konferencija 'Odgoj za 21. stoljeće', održana 23.10.2018.

2. konferencija 'Prehrana djece', održana 5.10.2019.

Adobe_Post_20210213_1706470.445678018701

Javne tribine

Klub učenja Education Lab, Split, kao društveno odgovorna organizacija civilnog društva, organizira ciklus javnih tribina za građanstvo s ciljem poboljšanja u sustavu brige o djeci, zaštiti zdravlja djece, podizanja razine informiranosti i obrazovanosti lokalnog stanovništva, te lokalne zajednice u cjelini. Upravo zbog navedenog, te radi lakše pristupa građanima, ključne ciljne skupine su: roditelji, oodgojno- obrazovni djelatnici, odgojno-obrazovne ustanove i institucije, edukatori, zdravstveni djelatnici zainteresirani građani.

"Školske teme"

ciklus predavanja za roditelje, odgajatelje, učitelje studente na području Splitsko- dalmatinske i Šibensko- kninske županije, teme: odgoj i obrazovanje, tijekom cijele godine, predavačica Dragana Pavičić, dipl. učiteljica.

 "Odgojni kutak"

Zadovoljstvo nam je surađivati s relevantnim stručnjacima iz područja pedagogije, psihologije, komunikologije, kineziologije, glazbene, dramske umjetnosti…

 

Svi su oni dio našeg projekta Odgojni kutak koji ostvarujemo u suradnji s Gradskom knjižnicom Trstenik gdje se održavaju predavanja i radionice.

 

U svibnju 2019. održano je predavanje Roditeljsko vođenje kada je gostovala prof. Marija Mojaš Andrijašević, voditeljica seminara Family Lab Hrvatska koja je dio svjetske Family Lab Association slavnog danskog pedagoga i obiteljskog terapeuta Jesper Juula.

     Yoga u parku Mertojak

Dana 10.10.2019. održana je radionica yoge u parku Mertojak. Radionicu je vodila Vanja Radonić, instruktorica yoge. Sudionice radionice imali su prilike vježbati s Vanjom vinyasu yogu u trajanju od 2 sata te izrazili zadovoljstvo zbog toga i želju da se ovakve radionice češće organiziraju. Park Mertojak se pokazalo kao idealno mjesto za ovakav način vježbanja u prirodi za veći broj građana.

Klub učenja Education Lab, Split će i u 2020. godini  organizirati ovakve radionice u parku Mertojak s posebnim naglaskom na druženje i vježbanje s djecom na otvorenom.

KLUB UČENJA EDUCATION LAB, SPLIT
Split, Ban Mladenova 9
098 625 886
klub.ucenja2018@gmail.com