KLUB UČENJA EDUCATION LAB, SPLIT

 

DOBRODOŠLI!

Klub učenja osnovan je početkom 2018. godine s ciljem unaprijeđivanja stručnog usavršavanja odgojno- obrazovnih djelatnika, roditelja i djece kroz edukaciju i međunarodnu suradnju. Pokrenule ga jedna učiteljica i majka (Dragana Pavičić) te druga majka i licencirana neurofeedback trenerice (Maja Ćurković- Holte). Žele utjecati na osnaživanje i razvijanje, a ponajprije mijenjati ustaljenu učiteljsku praksu te dati potpore uz poštivanje želje i potrebe suvremenih roditelja na njihovom zahtjevnom i odgovornom putu roditeljstva.

VIZIJA:

  • unaprijediti stručno usavršavanje odgojno- obrazovnih djelatnika u Splitsko- dalmatinskoj županiji i šire,

  • osnaživati, mijenjati, razvijati roditeljske i pedagoške kompetencije,

  • uključivati stručnjake, od studenata do eksperata,

  • ostvarivanje prava na informiranost roditelja,

  • stvaranje društvenog okruženja u kojem će sva djeca i roditelji imati jednaka  prava na zaštitu, potporu i edukaciju, 

  • inspirirati i osnažiti odgojitelje i nastavnike (djelatnike vrtića i škola) u razvoju kompetencija koje su ključne u izgradnji odnosa s djecom, mladima i roditeljima.

Adobe_Post_20200904_2201320.102918666674
MISIJA:  Klub učenja Education Lab nevladina je i neprofitna udruga čiji je osnovni cilj  promicanje vrijednosti  profesionalnog i osobnog razvoja odgojno- obrazovnih djelatnika, roditelja, studenata te rad s djecom temeljenog na poštivanju djeteta kao osobe, poštujući njegov razvoj i slijedeći njegove želje, potrebe, interese.
KLUB UČENJA EDUCATION LAB, SPLIT
Split, Ban Mladenova 9
098 625 886
klub.ucenja2018@gmail.com